GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν δαχτυλίδι αξίας 60.000 ευρώ και... ζητούσαν λύτρα

Έπειτα από τέσσερα χρόνια εξιχνιάστηκε ληστεία, που είχε γίνει σε σπίτι στη Χαλκιδική το 2013. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρε...


Έπειτα από τέσσερα χρόνια εξιχνιάστηκε ληστεία, που είχε γίνει σε σπίτι στη Χαλκιδική το 2013.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες ηλικίας 49 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της ληστείας, της εκβίασης και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι δράστες μαζί με έναν συνεργό τους, το Νοέμβριο του 2013, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν σε σπίτι σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου διέμενε ένας 51χρονος υπήκοος Ρωσίας και αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν δύο ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κόσμημα αξίας τουλάχιστον 60.000 ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του 51χρονου.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα από την διάπραξη της ληστείας, οι δράστες με τηλεφωνικές κλήσεις στον 51χρονο, απαιτούσαν την καταβολή χρηματικού ποσού των 30.000 ευρώ, προκειμένου να του επιστρέψουν τα κλοπιμαία, σε διαφορετική περίπτωση απειλούσαν ότι θα έβαζαν φωτιά στην οικία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση