GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης σε κοινωνικούς εταίρους: Αν θέλετε επενδύσεις, η σωστή διεύθυνση είναι Πειραιώς 62

Σε τροχιά ΔΕΘ κινούνται στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του, προετοιμάζοντας την ομιλία του από το βήμ...


Σε τροχιά ΔΕΘ κινούνται στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του, προετοιμάζοντας την ομιλία του από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης.

Χθες, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους βουλευτές του κόμματος που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σήμερα δέχθηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και ΣΕΤΕ).

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας, αλλά και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, με τον πρόεδρο της ΝΔ να επισημαίνει στους συνομιλητές του, πως «αν θέλετε να γίνουν επενδύσεις, ήρθατε στη σωστή διεύθυνση. Δεν είναι το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι εδώ, Πειραιώς 62».

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση