GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικός θάνατος 63χρονου στη Λαμία - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του - ΦΩΤΟ

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 63χρονο στη Λαμία που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε από το τρακτέρ του στην οδό Τανάγρας στ...


Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 63χρονο στη Λαμία που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε από το τρακτέρ του στην οδό Τανάγρας στη Λαμία.

Ο 63χρονος είχε παρκάρει το τρακτέρ του στην πυλωτή όμως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αυτό κύλησε και άρχισε να βγαίνει προς το δρόμο.

Τότε προσπάθησε να το σταματήσει και φαίνεται ότι στην προσπάθειά του να ανέβει ξανά πάνω του, βρέθηκε κάτω από τη μεγάλη ρόδα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Η γυναίκα του και οι γείτονες άμεσα ειδοποίησαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, που μαζί με την αστυνομία έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι χρειαζόταν γερανός για να απεγκλωβίσουν τον 63χρονο που βρισκόταν κάτω από το βαρύ όχημα. Στο σημείο έφτασε κι ο γερανός της Πυροσβεστικής ωστόσο ήταν πλέον αργά για τον άτυχο 63χρονο.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση