Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

  70.000 πένες... στο πάτωμα ενός ανδρικού κομμωτηρίου - ΦΩΤΟ


  Πώς θα αισθανθείτε αν, μπαίνοντας στο ανδρικό κομμωτήριό σας, βρεθείτε να πατάτε πάνω σε κέρματα; Ο Μπρετ Ντέιβις ήθελε να ανακαινίσει το κομμωτήριό του στο Μπέρμινχαμ. «Δεν θέλαμε πλακάκια, δεν θέλαμε χαλί, δεν θέλαμε πλαστικό. Αναζητήσαμε εναλλακτικές» δήλωσε στη «Worcester News».

  Ο 43χρονος ιδιοκτήτης και το προσωπικό του BS4 έστρωσαν το πάτωμα με πένες! Με 70.000 πένες!

  «Επιθυμούσαμε καινούργιο πάτωμα αλλά το κόστος ήταν υψηλό και θέλαμε να κάνουμε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο, και ρίξαμε μια ματιά σε διάφορες ιδέες στο διαδίκτυο» εξήγησε ο Ντέιβις. «Έπρεπε να πηγαίνουμε τα χρήματα που κερδίζαμε στην τράπεζα (σσ: για την ακρίβεια, πήγαιναν σε πολλές τράπεζες στην περιοχή) για να τα κάνουμε πένες. Παίρναμε εκατοντάδες πένες, κάθε μέρα. Στο τέλος, αλλάξαμε 700 λίρες. Αυτό είναι 70.000 κέρματα» συμπλήρωσε.

  «Στην πραγματικότητα, αυτή η λύση ήταν ιδέα της Έιμι. Κατά τα φαινόμενα, είναι πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ» είπε ο κομμωτής και πατέρας δύο παιδιών.

  Τους πήρε έξι εβδομάδες, «αλλά στην ουσία ήταν, συνολικά, περίπου 200 ώρες». Για το αποτέλεσμα είναι περήφανος. Μετράει 26 χρόνια στη δουλειά, είναι ιδιοκτήτης και άλλων κομμωτηρίων αλλά θεωρεί ότι το συγκεκριμένο είναι «το πιο υπερβολικό από τα τέσσερα».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: 70.000 πένες... στο πάτωμα ενός ανδρικού κομμωτηρίου - ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr