GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά - 72χρονη παντρεύτηκε 27χρονο - ΦΩΤΟ

Μια 72χρονη γυναίκα από τη Βρετανία παντρεύτηκε έναν 27χρονο άνδρα από τη Νιγηρία. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για το ζευγάρι κα...


Μια 72χρονη γυναίκα από τη Βρετανία παντρεύτηκε έναν 27χρονο άνδρα από τη Νιγηρία. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για το ζευγάρι καθώς όπως αναφέρει η Angela Nwachukwu εξαιτίας της βρετανικής γραφειοκρατίας ο 27χρονος σύζυγός της δεν έχει αποκτήσει ακόμα βίζα.

Η 72χρονη, που έχει έξι εγγόνια, συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου ο Νιγηριανός σύζυγος της να αποκτήσει βίζα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2015, μόλις τρεις μήνες αφότου ο 27χρονος της έκανε αίτημα φιλίας στο facebook.

Η Angela Nwachukwu που πήρε το επώνυμο του κατά 45 χρόνια νεότερου συζύγου της, δήλωσε ότι δεν γινόταν να μην ερωτευτεί τον άνδρα από τη Νιγηρία και ανέφερε ότι είναι καταρρακωμένη που η αίτηση τους για βίζα εκκρεμεί.

Η συνταξιούχος, πρώην οδηγός ταξί, υποστηρίζει ότι έχει ξοδέψει 20.000 λίρες για χάρη του συζύγους της, τόσο για δικηγορικά έξοδα όσο και για αεροπορικά εισιτήρια.

"Ήταν τόσο ωραίος, με μεγάλα καστανά μάτια και ένα εντυπωσιακό σώμα. Μιλούσαμε για ώρες, λέγαμε για τις οικογένειες μας και τα χόμπι μας. Ήταν σαν να τον ήξερα χρόνια. Πριν το καταλάβω ανταλλάσσαμε μηνύματα καθημερινά" δήλωσε η 72χρονη στη βρετανική The Sun και πρόσθεσε ότι της έκανε πρόταση γάμου μέσω Skype.

Ο γάμος έγινε στο Λάγος της Νιγηρίας και έκτοτε έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές.

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση