GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κρήτη - Έβαλε κάμερες και είδε την 79χρονη μητέρα της να κακοποιείται

Μία ασύλληπτη ιστορία κακοποίησης ηλικιωμένης γυναίκας διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως αναφέρει το ekriti.gr, όλα ξεκίνησαν πρ...


Μία ασύλληπτη ιστορία κακοποίησης ηλικιωμένης γυναίκας διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Όπως αναφέρει το ekriti.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν η κόρη μίας 79χρονης που πάσχει από Αλτσχάιμερ, παρατήρησε στη μητέρα της σημάδια σωματικής και ψυχικής κατάπτωσης, πέρα από το σύνηθες.

Τη γυναίκα, φρόντιζε τους τελευταίους μήνες μία 63χρονη Ελληνίδα, η οποία έμενε στο σπίτι. Στις επανειλημμένες ερωτήσεις για την κατάσταση της μητέρας της, η κόρη δεν έπαιρνε συγκεκριμένη απάντηση από την 63χρονη.

Τότε άρχισε να έχει υποψίες και αποφάσισε να βάλει κάμερες στο σπίτι. Εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της 63χρονης την περασμένη Παρασκευή και αυτά που είδε το Σάββατο, της προκάλεσαν σοκ, αγανάκτηση και θυμό.

Στις 10 ώρες υλικό που κατέγραψε το κλειστό σύστημα παρακολούθησης, η 63χρονη εμφανίζεται να χτυπά στο κεφάλι και σε όλο το σώμα την ανήμπορη 79χρονη, να τη σπρώχνει στον τοίχο και να την κακοποιεί συστηματικά.

Η γυναίκα παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία και η 63χρονη συνελήφθη το πρωί της Κυριακής.

Όπως αποδείχθηκε η συλληφθείσα, είχε σε βάρος της ακόμη μία καταδικαστική απόφαση, για την κακοποίηση μίας άλλης ηλικιωμένης και οδηγήθηκε στις φυλακές Νεάπολης μέχρι να γίνει το δικαστήριο για τη νέα υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση