GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία με 8χρονη - Ήπιε βραστό νερό και πέθανε

Τραγωδία με θύμα ένα 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά αφού ήπιε βραστό νερό, όπως είδε σε βίντεο στο διαδίκτυο, σημειώθηκε στις Η...


Τραγωδία με θύμα ένα 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σοβαρά αφού ήπιε βραστό νερό, όπως είδε σε βίντεο στο διαδίκτυο, σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Η 8χρονη από τη Φλόριντα τον περασμένο Μάρτιο μαζί με τον ξάδελφό της παρακολούθησαν ένα βίντεο στο οποίο ένας άνδρας έπινε βραστό νερό με καλαμάκι. Τότε ο ξάδελφός της, της είπε να το επιχειρήσει και εκείνη, όπως και έκανε.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, η 8χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στην τραχεία και υπεβλήθη σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και τραχειοστομία, κάτι που όπως αναφέρει η μητέρα της προκάλεσε δυσκολία στην αναπνοή και την ομιλία.

Την Κυριακή, η 8χρονη παραπονέθηκε πως δυσκολεύεται να αναπνεύσει και λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις της. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: Daily Mail, clickorlando.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση