GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε το Σούπερ Καπ Ιταλίας στο 93' η Λάτσιο - Νίκησε τη Γιουβέντους - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα φανταστικό ματς για το ιταλικό Σούπερ Καπ, που κρίθηκε με νικητήριο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάτσιο πήρε το τ...


Σε ένα φανταστικό ματς για το ιταλικό Σούπερ Καπ, που κρίθηκε με νικητήριο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάτσιο πήρε το τρόπαιο χάρη σε γκολ του Αλεσάντρο Μούρτζια (2-3).
Το Σούπερ Καπ δεν είναι ο θεσμός της. Μπορεί να κατακτά τα νταμπλ το ένα πίσω από το άλλο, αλλά με τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει... κόμπλεξ, αφού έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία που έχει παίξει!Βέβαια, οι δύο προηγούμενες απώλειες ήταν στα πέναλτι, σε μία διαδικασία που παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Αυτή τη φορά, όμως, η Γιουβέντους ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων και αιφνιδιάστηκε από μία Λάτσιο που δεν είχε στην διάθεση της τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της (Φελίπε Άντερσον, Κεϊτά).
Η άμυνα της «Μεγάλης Κυρίας» δίχως πια τον Μπονούτσι έκανε νερά και ο Τσίρο Ιμόμπιλε με δύο γκολ (32’ πεν., 54’) έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση τίτλος για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, που για μία ώρα έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του «Ολίμπικο».
Κάπου εκεί, όμως, η Γιουβέντους... εμφανίστηκε στο γήπεδο. Οι αλλαγές του Αλέγκρι (Ντάγκλας Κόουστα, Μπερναρντέσκι) έδωσαν πνοή και η «Μεγάλη Κυρία» άρχισε να πιέζει ασφυκτικά. Ένα απίθανο φάουλ του Ντιμπάλα που νίκησε τον Στρακόσα (85’) έδωσε ελπίδες στην Γιουβέντους και ακολούθως ο Αργεντινός ακριβώς στο 90’ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισαν οι πρωταθλητές Ιταλίας κι έκανε το 2-2.
Κι εκεί που όλοι ετοιμάζονταν για παράταση ήρθε ο... από μηχανής Θεός. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλεσάντρο Μούρτζια, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε άλλο ένα μεγάλο κενό στην άμυνα της Γιουβέντους και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι χάρισε στην Λάτσιο το πρώτο τρόπαιο από τον Μάιο του 2013.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση