GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση 9χρονης από γαμήλια δεξίωση στη Γαλλία

Ένας 34χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, κρατείται στη Γαλλία ως ύποπτος για τη μυστηριώ...


Ένας 34χρονος, γνωστός στις αστυνομικές αρχές για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, κρατείται στη Γαλλία ως ύποπτος για τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός κοριτσιού από μια γαμήλια δεξίωση στη Ιζέρ.

Η 9χρονη Μαελίς ντε Αροζό χάθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή από το Πον-ντε-Μποβουαζέν και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Τόσο ο ύποπτος όσο και η οικογένεια της μικρής ήταν καλεσμένοι σε έναν γάμο και στη δεξίωση που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο 34χρονος ανακρίνεται προκειμένου να διαπιστωθεί πού βρισκόταν και τι έκανε την ώρα που υποθέτουν ότι χάθηκε η Μαελίς.

Μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες είπε ότι ο ύποπτος είναι γνωστός του γαμπρού και του πατέρα της 9χρονης. Είχε προσκληθεί στον γάμο, αλλά έφτασε με καθυστέρηση στη δεξίωση. Το κορίτσι εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στις 3 το πρωί. Οι γονείς της ειδοποίησαν τις αρχές μία ώρα αργότερα, αφού πρώτα έψαξαν αλλά δεν την βρήκαν πουθενά.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από δεκάδες ανθρώπους, αφού περίπου 250 πρόσωπα ήταν παρόντα την ώρα εκείνη στην αίθουσα δεξιώσεων αλλά και σε δύο άλλες γιορτές, σε διπλανούς χώρους. Ορισμένοι ενδέχεται να κληθούν και πάλι για ανάκριση.

Παράλληλα, συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μαελίς. Η περιοχή είναι δασώδης και αστυνομικοί την χτενίζουν πόντο-πόντο, με τη βοήθεια ενός ελικοπτέρου, δύο μικρών μη επανδρωμένων αεροπλάνων, δυτών και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων. Εξετάζουν επίσης τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν οι προσκεκλημένοι στη γιορτή. Σήμερα, παρά τη βροχή που έπεφτε, οι έρευνες επεκτάθηκαν, όχι μόνο στην έκταση γύρω από την αίθουσα δεξιώσεων, αλλά και στους γύρω δρόμους και τα χωράφια.

"Απομακρυνόμαστε ολοένα από τον τόπο της εξαφάνισης. Δεν χάνουμε την ελπίδα ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή. Εξετάζουμε κάθε ενδεχόμενο. Πιστεύουμε ακόμη ότι πιθανότατα έφυγε μέσα σε κάποιο όχημα" ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση