GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλύτερη εικόνα σε Ζάκυνθο, Κάλαμο, Ηλεία - Χωρίς ενεργά μέτωπα οι φωτιές

Δεν υπάρχουν το πρωί της Πέμπτης ενεργά μέτωπα στις μεγάλες φωτιές που τα τελευταία εικοσιτετράωρα προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε Ζάκ...


Δεν υπάρχουν το πρωί της Πέμπτης ενεργά μέτωπα στις μεγάλες φωτιές που τα τελευταία εικοσιτετράωρα προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε Ζάκυνθο, Ανατολική Αττική και Ηλεία.

Στην Ζάκυνθο, για πρώτη φορά εδώ και μια εβδομάδα, η εικόνα του μετώπου με τις 20 εστίες είναι σαφώς καλύτερη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον κανένα ενεργό μέτωπο, καθώς οι 134 πυροσβέστες με 37 οχήματα, τα 30 άτομα πεζοπόρο και τα επτά οχήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατόρθωσαν να περιορίσουν την κατάσταση.

Στην Ανατολική Αττική, η μεγάλη πυρκαγιά είναι, πλέον, σχεδόν οριοθετημένη, δεν έχει ενεργό μέτωπο, ενώ το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αντιμετωπίζει αμέσως τις διάσπαρτες εστίες που ξεσπούσαν όλο το βράδυ μέσα στην καμένη έκταση.

Καλύτερη, σαφώς, είναι η κατάσταση και στην Ηλεία, όπου επίσης δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ενώ παραμένουν στην περιοχή 42 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση