GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέταρτη σύλληψη για την επίθεση στη Βαρκελώνη

Ένα τέταρτο πρόσωπο συνελήφθη σε σχέση με τις επιθέσεις στην Βαρκελώνη και το Καμπρίλς στη βορειοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε σήμερα η ...


Ένα τέταρτο πρόσωπο συνελήφθη σε σχέση με τις επιθέσεις στην Βαρκελώνη και το Καμπρίλς στη βορειοανατολική Ισπανία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Καταλονίας.

«Σύλληψη ενός τέταρτου προσώπου που συνδέεται με τα γεγονότα των τελευταίων ωρών στο Καμπρίλς και τη Βαρκελώνη», έγραψε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η αστυνομία διευκρίνισε πως η σύλληψη έγινε στο Ριπόλ, σε απόσταση περίπου 100 χλμ. βόρεια της Βαρκελώνης, όπου άλλα δύο πρόσωπα είχαν τεθεί νωρίτερα υπό κράτηση σε σχέση με τις επιθέσεις.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την ταυτότητα του συλληφθέντος ούτε έκανε γνωστό αν πρόκειται για τον Μούσα Ουκαμπίρ, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές και ο αδελφός του, ο Ντρις, ένας Μαροκινός, είναι μεταξύ των προσώπων που έχουν ήδη συλληφθεί στο Ριπόλ.

Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής αστυνομίας Γιόσεπ Γουίς Ταπέρο επιβεβαίωσε πως η διπλή επίθεση στη Βαρκελώνη και το Καμπρίλς ήταν το έργο ενός πυρήνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση