Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

  Ο Λεβέντης καταγγέλλει ιδιωτικά κανάλια για αποκλεισμό της Ένωσης Κεντρώων


  Αμέσως μετά την ομιλία του στη Βουλή στο νομοσχέδιο για την Παιδεία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης που στην ομιλία του κατήγγειλε κάποια ιδιωτικά κανάλια για αποκλεισμό του κόμματός του έκανε την ακόλουθη δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου, σήμερα 1η Αυγούστου αναφέρθηκα σε κάποια κανάλια που δεν μεταδίδουν τις ημερήσιες ανακοινώσεις της Ένωσης Κεντρώων.
  Συγκεκριμένα εμείς ως Ένωση Κεντρώων αποστέλλουμε στο ΑΠΕ καθημερινά μια έως τρεις ανακοινώσεις της Ένωσης Κεντρώων, τα κανάλια υποχρεούνται να τις παίρνουν από το ΑΠΕ, που αποδεδειγμένα βάζει τις ανακοινώσεις μας, αλλά δολίως σταματούν την ενημέρωση στο Ποτάμι, ως εάν η Ένωση Κεντρώων δεν είναι κοινοβουλευτικό κόμμα. Υπάρχει, δηλαδή, ένας ιδιότυπος ρατσισμός και αποκλεισμός της Ένωσης Κεντρώων και είναι ευθύνη του ΕΣΡ και του κ. Παππά να αντιμετωπίσουν το νοσηρό αυτό φαινόμενο».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ο Λεβέντης καταγγέλλει ιδιωτικά κανάλια για αποκλεισμό της Ένωσης Κεντρώων Rating: 5 Reviewed By: Press- gr