GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη μητέρα που πνίγηκε για να σώσει τα παιδιά της

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Κατερίνα, τη μητέρα που έχασε τη ζωή της από πνιγμό στην προσπάθεια της να σ...


Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 37χρονη Κατερίνα, τη μητέρα που έχασε τη ζωή της από πνιγμό στην προσπάθεια της να σώσει τα παιδιά της. Η εξόδιος ακολουθία για την αδικοχαμένη 37χρονη θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας στις Αρχάνες.

Το απόγευμα της Τετάρτης στη Ροδιά, σύσσωμο το χωριό, αποχαιρέτισε τον 35χρονο Βενιζέλο.

Το νεαρό ζευγάρι, είχε αποφασίσει να κατασκηνώσει στην παραλία του Γεροποτάμου για τον Δεκαπενταύγουστο, μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας από 7 έως και 14 ετών.

Τόσο ο Βενιζέλος, όσο και η Κατερίνα είχαν από δύο παιδιά ο καθένας από προηγούμενους γάμους και θέλησαν να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς σε μία περιοχή του Ρεθύμνου που αγαπούσαν ιδιαίτερα και είχαν επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, η θάλασσα στο συγκεκριμένο σημείο έχει ρεύματα και βαθαίνει απότομα, ενώ το αδικοχαμένο ζευγάρι, που με αυταπάρνηση βούτηξε στο νερό για να σώσει τα παιδιά του, δεν ήξερε μπάνιο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τα τέσσερα παιδιά που έγιναν μάρτυρες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους, δεν γνωρίζουν ότι οι γονείς τους, άφησαν την τελευταία τους πνοή στα κύματα.

Πιστεύουν ότι ο Βενιζέλος και η Κατερίνα βρίσκονται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου σε σοβαρή κατάσταση. Προσωρινά, οι δύο κόρες του 35χρονου, ο γιος και η κόρη της 37χρονης παραμένουν κάτω από τη φροντίδα στενών συγγενών τους μέχρις ότου – με τη συνδρομή ψυχολόγων – μάθουν την αλήθεια.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση