GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο διαρρήκτης στο σπίτι που εισέβαλε

Μια διάρρηξη διαφορετική από τις άλλες καταγράφηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ένας ένοικος διαμερίσματος, επιστρέφοντας από ταξίδι, βρ...


Μια διάρρηξη διαφορετική από τις άλλες καταγράφηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ένας ένοικος διαμερίσματος, επιστρέφοντας από ταξίδι, βρήκε το σπίτι του τακτοποιημένο, δίχως να λείπει το παραμικρό, παρά το ότι είχε εισβάλλει σε αυτό διαρρήκτης!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Κομητείας του Άρλινγκτον και σύμφωνα με το Associated Press, την περασμένη εβδομάδα άνδρας κατήγγειλε στις αρχές ότι επιστρέφοντας στην οικία του μετά από ολιγοήμερη απουσία, διαπίστωσε πως το σπίτι του είχε παραβιαστεί, με τον διαρρήκτη να το καθαρίζει και να μετακινεί διάφορα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να κλέψει κάτι.

Κατά τον τοπικό Τύπο, ο καταγγέλλων διαβεβαίωσε την αστυνομία ότι δεν έχει προσλάβει κάποιο άτομο για να καθαρίζει το σπίτι, σημειώνοντας πως δεν υποψιάζεται ποιος θα μπορούσε να έχει εισέλθει σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση