GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα - Ποια είναι η κατάσταση σε Κύθηρα και Θάσο

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου εκδηλώθηκαν 32 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τ...


Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου εκδηλώθηκαν 32 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.

Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές έχει ως εξής:

Η φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή σε αγροτοδασική έκταση στις Πιτσινάδες Κυθήρων είναι σε εξέλιξη και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 116 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 38 οχήματα, 83 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη CANADAIR και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην περιοχή Κάτω Πλατάνι, στα Λιμενάρια Θάσου είναι σε εξέλιξη και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 31 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα αεροσκάφος CANADAIR και ένα αεροσκάφος PZL.

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές στην περιοχή Υάμεια Μεσσηνίας, στην περιοχή Βρουβιανά Αιτωλοακαρνανίας καιστην περιοχή Δροσούπολη του δήμου Αχαρνών Αττικής.

Σήμερα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Κορινθίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και στα νησιά Κρήτη, Λέσβος και Χίος.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες, σε κάθε περίπτωση πυρκαγιάς ή έκτακτης ανάγκης να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση