GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΤΡΑΜΠΑ!" ΠΩΣ εξηγείται η "περίεργη μουγγαμάρα" για το ΑΠΕ...

Nikos Roussis   Περί όνου σκιάς... 1. Πριν δύο μέρες και υπό την αιγίδα του Κούλη, βγήκε δημόσια η Νέα Δημοκρατία και κατηγόρησε ευθέω...

Περί όνου σκιάς...
1. Πριν δύο μέρες και υπό την αιγίδα του Κούλη, βγήκε δημόσια η Νέα Δημοκρατία και κατηγόρησε ευθέως τον Γενικό Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλο, ότι δημοσίευσε "μαϊμού" δημοσκόπηση για ν' αβαντάρει την κυβέρνηση που τον διόρισε καθώς και ότι έχει καταντήσει το Πρακτορείο Ειδήσεων, φερέφωνο των αριστεροχριστιανιστών.
Τον κάλεσε, μάλιστα, είτε να δημοσιεύσει αυτούσια αυτή τη δημοσκόπηση είτε να παραιτηθεί.
2. Δύο μέρες μετά και η Νέα Δημοκρατία απέφυγε να επανέλθει στο θέμα ενώ, ο Ψύλος ούτε παραιτήθηκε αλλά ούτε και έκανε, όπως συνηθίζει όταν δημοσιεύει "μαϊμού" τηλεγραφήματα, κάποια γενναία δήλωση ανάληψης της ευθύνης.
3. Ο προηγούμενος Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Αντώνης Σκυλάκος υπήρξε, στα νιάτα του, τρόφιμος του ΚΚΕ, όπως άλλωστε τρόφιμος του ΚΚΕ υπήρξε στα νειάτα του και ο νυν αφέντης του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλος.
4.Ο Αντώνης Σκυλάκος διορίσθηκε στη θέση του ΓΔ του ΑΠΕ, από τους προηγούμενους "που δεν ήτανε καλύτεροι" και μάλιστα με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο, λέει, ήταν στενοί φίλοι.
5. Τον Μάρτιο του 2015, όταν οι αριστεροχριστιανιστές πήραν στα στιβαρά τους χέρια τα ηνία της χώρας, ο Σκυλάκος παραιτήθηκε αξιοπρεπώς από την θέση του επικεφαλής του ΑΠΕ και στη θέση του διορίσθηκε ο Μιχάλης Ψύλος. Τέσσερις μέρες μετά, όμως, ο Σκυλάκος ξέχασε την αξιοπρέπεια και αποδέχθηκε τον διορισμό του ως συμβούλου ,με 4.000 ευρώ το μήνα, στο ΑΠΕ, από το νέο αφεντικό που έβαλαν στη θέση του οι αριστεροχριστιανιστές.
6. Εικάζεται βάσιμα ότι όλη αυτή η "τράμπα", τότε, έγινε με την πλήρη συναίνεση Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα καθόσον, οπως γνωρίζει και ο πάσα ένας μαλάκας, αυτά τα πράγματα, μεταξύ άσπονδων εχθρών, δεν γίνονται άμα δεν υπάρχει κοινή πολιτική βούληση.

Δεν πιστεύω, μετά απ' αυτά, να έμεινε σε κανεναν η απορία γιατί η Νέα Δημοκρατία "ξέχασε" τόσο γρήγορα τις σοβαρές της καταγγελίες εναντίον του Ψύλου, γιατί το διορισμένο απ'αυτήν παιδί της ο Σκυλάκος παρουσίασε μία περίεργη μουγγαμάρα, αντί να συνδράμει τους πρώην ευεργέτες του και γιατί κανένα από τα άλλα πολιτικά κόμματα και δή το ΚΚΕ, έκαναν την κοροϊδα έναντι μιας τόσο σοβαρής καταγγελίας για την λειτουργία του Εθνικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Υπάρχουν βλέπετε και τα....τηλέφωνα, για να μην παίρνουν έκταση τέτοιες μικροπαρεξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση