GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπνευσμένο από την Γκρέις Κέλι το νυφικό της Μιράντα Κερ

Δυο μήνες πίσω, τον Μάιο, το supermodel Μιράντα Κερ παντρεύτηκε τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Snapchat, τον Ίβαν Σπίγκελ. Τώρ...


Δυο μήνες πίσω, τον Μάιο, το supermodel Μιράντα Κερ παντρεύτηκε τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Snapchat, τον Ίβαν Σπίγκελ. Τώρα, όμως, άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νυφικού που φορούσε και ήταν δημιουργία της διευθύντριας δημιουργικού στον οίκο Dior, Maria Grazia Chiuri, εμπνευσμένη από το «θρυλικό» νυφικό της Γκρέις Κέλι.
Οι φωτογραφίες του γάμου της Μιράντα Κερ είναι από τον φακό του Πατρίκ Ντεμαρσελιέ, με προορισμό το «Vogue».
«Η Γκρέις Κέλι ήταν η πραγματική έμπνευση για το φόρεμα (σ.σ. που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri), και πόσο διαχρονικό είναι!» είπε η Μιράντα Κερ, αναφερόμενη στο δαντελένιο νυφικό το οποίο φόρεσε η Κέλι στον γάμο της, το 1956. Και το οποίο σχεδιάστηκε από τη σχεδιάστρια κοστουμιών στην MGM, Έλεν Ρόουζ. Η Κερ συμπλήρωσε το νυφικό της με μια κεντημένη με μαργαριτάρια κουάφ, από τον φημισμένο Βρετανό πιλοποιό Stephen Jones.
ΥΓ. Το νυφικό της Μιράντα Κερ ήταν το πρώτο νυφικό της Maria Grazia Chiuri για τον γαλλικό οίκο από τότε που ανέλαβε καθήκοντα διευθύντριας δημιουργικού στον Dior, τον Ιούνιο του 2016.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση