GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο ξύλο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Ουρουγουάη - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτά που συνέβησαν σε αγώνα στην Ουρουγουάη ίσως και να μην έχουν γίνει ξανά. Η Σεντράλ αντιμετώπισε την Αρτίγκας και επιβλήθηκε με 2-1...


Αυτά που συνέβησαν σε αγώνα στην Ουρουγουάη ίσως και να μην έχουν γίνει ξανά. Η Σεντράλ αντιμετώπισε την Αρτίγκας και επιβλήθηκε με 2-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα, αλλά όσα έγιναν μετά δεν περιγράφονται με λέξεις. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άρχισαν να παίζουν ξύλο με εκείνους της Αρτίγκας να επιτίθενται στους αντιπάλους τους.
Με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων οι νικητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό για τα αποδυτήρια. Κάποιοι παίκτες των φιλοξενούμενων άρχισαν να κάνουν χειρονομίες προς τους αντίπαλους οπαδούς, ενώ ορισμένοι έκαναν ακόμη πιο άσεμνες χειρονομίες πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα.
Τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί αφού οι παίκτες της Αρτίγκας ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, ένας από αυτούς στην προσπάθεια του να σπάσει ένα τραπέζι έπεσε κάτω. Όταν τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν και κάποιοι από τους παίκτες της Αρτίγκας μπήκαν στα αποδυτήρια κάποιοι από τους συμπαίκτες παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τους αντίπαλους οπαδούς.
Πηγή: Filathlos.gr
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση