GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξαναχτύπησαν στις Σέρρες οι ληστές των ΑΤΜ

Στόχος ληστών έγινε για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ΑΤΜ τράπεζας στις Σέρρες. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Σκούταρι, άγνωστο...


Στόχος ληστών έγινε για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ΑΤΜ τράπεζας στις Σέρρες. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Σκούταρι, άγνωστοι δράστες παραβίασαν το ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη καταστήματος και άρπαξαν από μέσα τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες ήταν οι πέντε κακοποιοί που είχαν σπάσει τα ξημερώματα της 17ης Αυγούστου την τζαμαρία ενός σούπερ μάρκετ στις Σέρρες, είχαν δέσει με ιμάντες το ΑΤΜ που βρισκόταν μέσα και είχαν επιχειρήσει να το «ξηλώσουν» σύροντάς το με ένα κλεμμένο φορτηγάκι. Όμως, δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή, ενώ εγκατέλειψαν το κλεμμένο φορτηγάκι σε κοντινή απόσταση.

Επίσης, τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου, άγνωστοι είχαν διαρρήξει με συσκευή οξυγόνου το ΑΤΜ που βρίσκεται εγκατεστημένο στο κοινοτικό κτίριο της Ασσήρου Σερρών και είχαν αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση