GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ απαντά στον Καμμένο: Παίζουν θέατρο μαζί με τον κ. Βούτση

Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου η Νέα Δημοκρατία, η οποία με ανακοίνωσή της, εξαπολύει βο...


Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου η Νέα Δημοκρατία, η οποία με ανακοίνωσή της, εξαπολύει βολές για τον ίδιο αλλά και τον Νίκο Βούτση.

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός για την ακόρεστη δίψα του για εξουσία», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:

«Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους».

Όπως αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της για τον Πάνο Καμμένο, «του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση