GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Καταλονίας: Ένας δράστης εξακολουθεί να διαφεύγει

Ο Πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζεμόν δήλωσε ότι η αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον οδηγό και πως δεν έχει στη διάθεσή της στ...


Ο Πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζεμόν δήλωσε ότι η αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον οδηγό και πως δεν έχει στη διάθεσή της στοιχεία "για τις δυνατότητές του να βλάψει".

"Το ξέρουμε, το έδειξαν ότι η βούλησή τους είναι να κάνουν κακό", συνέχισε ο επικεφαλής της καταλανικής κυβέρνησης προσθέτοντας πως "τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν αποτελέσματα", δεδομένης της "δουλειάς που κάνει η αστυνομία".

Ο απολογισμός είναι βαρύς: 13 νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες και μπορεί να αυξηθεί, προειδοποίησε ο περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών της Καταλονίας Ζοακίμ Φορν.

"Είδα τέσσερις ή πέντε ανθρώπους καταγής και άλλοι προσπαθούσαν να τους συνεφέρουν. Υπήρχε πολύ αίμα", είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λίλι Σούτιον, μια Ολλανδή τουρίστρια.

Ο Τομ Γκέλερ δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως είδε το όχημα να κατεβαίνει με ταχύτητα τη λεωφόρο. "Δεν επιβράδυνε καθόλου. Έπεφτε κατ' ευθείαν πάνω στο πλήθος στην καρδιά της Λας Ράμπλας".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, AFP

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση