GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τη Νταϊάνα - Αγόραζε σέξι εσώρουχα για να "κρατήσει" τον Κάρολο

Στα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα, έχουν γίνει πολλές αναφορές στις προσπάθειες που έκανε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα για να σώσει το...


Στα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Νταϊάνα, έχουν γίνει πολλές αναφορές στις προσπάθειες που έκανε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα για να σώσει τον γάμο της με τον Κάρολο.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα γνωρίζοντας για την παράλληλη σχέση του Κάρολου με την Καμίλα έκανε πολλές προσπάθειες για να κρατήσει το γάμος τους και να κερδίσει ξανά τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη Dailystar, η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε μία από τις προσπάθειες της να εντυπωσιάσει τον Κάρολο αγόρασε σέξι εσώρουχα από γνωστό κατάστημα. Ωστόσο οι ελπίδες της εξανεμίστηκαν καθώς όταν ο Κάρολος την είδε να τα φορά της είπε μεταξύ άλλων "Είσαι γελοία με αυτά που φοράς".

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο προτού οι δυο τους αναχωρήσουν για το πάρτι γενεθλίων της αδελφής της Καμίλα Πάρκερ.

Ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, Ken Wharfe, περιγράφοντας τη στιγμή που το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο πάρτι είπε: "Όλοι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πως ήρθε και η Νταϊάνα, καθώς ήταν δικοί του φίλοι εκεί και όχι δικοί της. Δεν άντεχα να την βλέπω να εξευτελίζεται, μπροστά σε τόσο κόσμο. Ένιωσα πολύ άβολα για εκείνη".

Όταν η Νταϊάνα είδε την Καμίλα να κάθεται δίπλα στον Κάρολο, την πλησίασε και της είπε: "Λυπάμαι, που είμαι ανάμεσά σας. Θα πρέπει να είναι κόλαση και για τους δυο σας… Μην μου συμπεριφέρεστε, σαν να είμαι ηλίθια".

Τότε η Καμίλα της απάντησε: "Τι παραπάνω θα ήθελες; Όλοι οι άνδρες του κόσμου είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Έχεις δύο όμορφα παιδιά".

"Θέλω τον άντρα μου", ήταν η απάντηση της Νταϊάνα.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, εκείνη τη νύχτα η Νταϊάνα συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της με τον Κάρολο είχε τελειώσει.

Πηγή: dailystar.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση