GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για τον αδελφοκτόνο στα Τρίκαλα - Είχε προαναγγείλει τον φόνο

Σε άμυνα υποστηρίζει ότι βρισκόταν ο 66χρονος άνδρας, όταν πυροβόλησε εν ψυχρώ τον αδελφό του, το πρωί της Παρασκευής, στα Τρίκαλα. Ωστ...


Σε άμυνα υποστηρίζει ότι βρισκόταν ο 66χρονος άνδρας, όταν πυροβόλησε εν ψυχρώ τον αδελφό του, το πρωί της Παρασκευής, στα Τρίκαλα.

Ωστόσο, τον διαψεύδουν οι γείτονές του, οι οποίοι αποκαλύπτουν ότι είχε προαναγγείλει εδώ και πολύ καιρό ότι θα διέπραττε φόνο.

Την ανατριχιαστική αποκάλυψη έκαναν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι αναφέρουν ότι οι καβγάδες των δύο αδελφών για τα περιουσιακά τους στοιχεία ήταν συχνοί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όπως υποστηρίζουν, κάθε φορά που πήγαινε στα Τρίκαλα, ο αδελφοκτόνος έλεγε σε γνωστούς και συγχωριανούς του, ακόμη και στον πρόεδρο του χωριού, ότι θα φτάσει στον φόνο για να λύσει τα χρόνια προβλήματα που είχε με τον 69χρονο αδελφό του.

Ο πατέρας των δύο αδελφών πέθανε πριν από λίγα χρόνια και είχε αφήσει μία διαθήκη, στην οποία δεν γινόταν σαφές ποιος κληρονομούσε τι, με αποτέλεσμα οι γιοι του να μαλώνουν για την ίδια γη. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η σύζυγος του δράστη, ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν ο 69χρονος έστειλε εξώδικο στον αδελφό του, με το οποίο διεκδικούσε την περιουσία.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση