GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Κόνι Μεταξά και η ΦΩΤΟ που θα συζητηθεί

Η Κόνι Μεταξά συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητάς της. ...


Η Κόνι Μεταξά συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητάς της.
Ωστόσο, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, αποφάσισε για πρώτη φορά να αναρτήσει μία φωτογραφία της, όπου παρουσιάζει τις ατέλειές του σώματός της, προτρέποντας όλους να αγαπούν τον εαυτό τους και το σώμα τους όπως είναι.
«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη για αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω... δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της Κόνι Μεταξά.
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση