GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της Νταϊάνα με τον Κάρολο

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Πολλές αποκαλύψεις εξακολουθούν να έ...


Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πολλές αποκαλύψεις εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στον γάμο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας με τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ.

Τις νέες αποκαλύψεις έκανε ο προπονητής φωνητικών της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, και ένας εικονολήπτης, οι οποίοι μίλησαν στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, σχετικά με την κρυφή σχέση που είχε ο πρίγκιπας Κάρολος όσο ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα.

Ο εικονολήπτης αναφέρει πως η Νταϊάνα του εξομολογηθεί πως είχε πιάσει τον πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα Πάρκερ.

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μία περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε», αναφέρει ο εικονολήπτης.

Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση