GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλική νίκη με πρώτο σκόρερ τον Παππά για την Εθνική

Στη «σκιά» της ανακοίνωσης ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τίθεται εκτός Ευρωμπάσκετ, η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών νίκησε 88-84 την αν...


Στη «σκιά» της ανακοίνωσης ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τίθεται εκτός Ευρωμπάσκετ, η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών νίκησε 88-84 την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Λονδίνο. Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το οποίο δεν ακολούθησαν στη βρετανική πρωτεύουσα και οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου που έμειναν στην Αθήνα, καθώς είχαν προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα, ήταν ο Νίκος Παππάς που πέτυχε 22 πόντους. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη «γαλανόλευκη» είναι το τουρνουά «Ακρόπολις» (23-25/8), το οποίο θα αποτελέσει την «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του Ευρωμπάσκετ (31 Αυγούστου-17 Σεπτεμβρίου.
Τα δεκάλεπτα: 22-22, 44-46, 65-59, 84-88.
Διαιτητές: Ουίλιαμς Κ., Ουίλιαμς Γκ., ΜακΝτόναλντ
Οι συνθέσεις:
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Προύντι): Λόρενς 6, Κλαρκ 23, Μάρεϊ 6, Νέλσον 13, Ολασένι 20, Ντανγκ Ακοντό, Τζόνσον 2, Ουίτλ, Μόκφορντ, Οκερέαφορ 5, Κιλέγια Τζόουνς, Ατσάρα 9, Μπίγκμπι Ουίλιαμς, Τζόσεφς.
ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Καλάθης 9, Παππάς 22, Παπανικολάου 9, Μπόγρης 8, Θ. Αντετοκούνμπο 5, Σλούκας 11, Παπαγιάννης 11, Μάντζαρης 3, Αγραβάνης, Μήτογλου 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση