GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίτο διαζύγιο για τον Αμπράμοβιτς

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβτς, και η τρίτη σύζυγός του Ντάσα Ζούκοβα ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν έπειτα από δ...


Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβτς, και η τρίτη σύζυγός του Ντάσα Ζούκοβα ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι, που έχει μαζί δύο παιδιά, έκανε την αποκάλυψη στο Page Six της New York Post, όπου δημοσιεύτηκε η κοινή τους ανακοίνωση, στην οποία ο χωρισμός χαρακτηρίζεται «φιλικός».

Η ανακοίνωση ανέφερε: "Ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, πήραμε την δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες. Έχουμε δεσμευτεί ότι θα μεγαλώσουμε από κοινού τα παιδιά μας. Επίσης, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά ως συνιδρυτές στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Garage στη Μόσχα και στο πολιτιστικό κέντρο New Holland Island στην Αγία Πετρούπολη».

H Ντάσα Ζούκοβα επιβεβαίωσε τον γάμο τους πριν από δύο χρόνια ενώ είχαν παντρευτεί σε μυστική τελετή έξι χρόνια νωρίτερα. Μέχρι τότε τη χαρακτήριζαν ως κοπέλα του Ρώσου δισεκατομμυριούχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση