Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

  Ένωση Κεντρώων: Η απραξία της κυβέρνησης μπορεί να μας φέρει ενώπιον δεύτερων Ιμίων


  Τη νέα προκλητική δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αλλά ούτε και διεθνής συνθήκη σε ισχύ ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, σχολίασε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

  Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας σε επερώτηση στην τουρκική Βουλή είπε ότι υπάρχουν σειρά αλληλένδετων προβλημάτων στο Αιγαίο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

  «Τούρκοι αξιωματούχοι επιχειρούν την ανατροπή των συνθηκών και των συνόρων και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν ένα θερμό επεισόδιο που θα προκαλέσουν την δημιουργία τετελεσμένων. Η κατάσταση αυτή δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας ή ενός υπουργού», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

  «Πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταστρωθεί σχέδιο αντιμετώπισης ενός ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου. Η απραξία της κυβέρνησης μπορεί να μας φέρει ενώπιον δευτέρων Ιμίων», τονίζει κλείνοντας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ένωση Κεντρώων: Η απραξία της κυβέρνησης μπορεί να μας φέρει ενώπιον δεύτερων Ιμίων Rating: 5 Reviewed By: Press- gr