GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός πήρε κατά λάθος υπερβολική δόση κοκαΐνης και κόντεψε να πεθάνει - ΒΙΝΤΕΟ

Ασύλληπτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό σημειώθηκε στο Οχάιο. Ο Πάτρολμαν Κρις Γκριν εντόπισε κοκαΐνη σε ένα αυτοκίνητο...


Ασύλληπτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό σημειώθηκε στο Οχάιο.
Ο Πάτρολμαν Κρις Γκριν εντόπισε κοκαΐνη σε ένα αυτοκίνητο, το βράδυ της Παρασκευής. Η κοκαΐνη είχε χυθεί στο πίσω κάθισμα και ο αστυνομικός έβαλε γάντια από λάτεξ ως προφύλαξη.
Γυρνώντας το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, είδε ότι έχει ξεμείνει λίγη ποσότητα του ναρκωτικού στη στολή του. Αφηρημένος, το σκούπισε με γυμνά χέρια. Λίγο αργότερα, άρχισε να έχει παραισθήσεις.
«Όταν πήγα στο αυτοκίνητο κι έψαχνα, ήμουν καλυμμένος με γάντια», εξήγησε ο Γκριν στην εφημερίδα Morning Journal. «Μετά έβαλα τον οδηγό κάτω για να τον ακινητοποιήσω, και αυτή ήταν η μόνη φορά που δεν φορούσα γάντια. Διαφορετικά, ακολούθησα το πρωτόκολλο», συνέχισε.
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης, καθώς παραλίγο να πεθάνει. «Άρχισα να μιλάω περίεργα», περιγράφει ο ίδιος. «Μπορούσα να τους ακούσω να μιλάνε, αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Ήμουν σε κατάσταση σοκ». Τελικά, επέστρεψε στην εργασία του 5 ημέρες μετά. Κόντεψε να πεθάνει κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας!
Δείτε το βίντεο από το inside edition:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση