GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτάνει Ελλάδα από στιγμή σε στιγμή ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της μετακίνησης του Γκιγιόμ Ζιλέ στον Ολυμπιακό.  Ο Γάλλος μέσος αναμενόταν ως το βράδυ στην Ε...


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της μετακίνησης του Γκιγιόμ Ζιλέ στον Ολυμπιακό.  Ο Γάλλος μέσος αναμενόταν ως το βράδυ στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα, αφού όπως έγινε γνωστό ο 33χρονος στις 16:15 θα πατήσει το πόδι του στην χώρα μας.

Ο παίκτης θα ξεκουραστεί, θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με τον Ολυμπιακό.

Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της Ναντ περί αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του Γκιγιόμ Ζιλέ και άρνησής του να τον παραχωρήσει, όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Βέλγου μεσοαμυντικού στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί.

Ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός δεν προλάβει τη σημερινή προθεσμία να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA για τα play offs του Champions League απέναντι στη Ριέκα, έχει δικαίωμα για μία αλλαγή στη λίστα μέχρι και 24 ώρες πριν τα πρώτα ματς.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση