Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

  ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ η ...Διαμαντοπούλου! ΑΠΟΧΩΡΕΙ ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ...

  "Σύμπτωση" πολιτικού λόγου υπάρχει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, δήλωσε σήμερα το πρωί η Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στον Σκάι.
  Απαντώντας σε ερώτημα αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα για σύγκλιση με τον Βενιζέλο και τον Θεοδωράκη είπε πως φάνηκε καθαρά στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ότι υπάρχουν βαθύτατες προγραμματικές διαφορές με τη ΔΗΣΥ και ότι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο υπάρχει "σύμπτωση" στον πολιτικό λόγο. "Η χώρα χρειάζεται στον προοδευτικό χώρο με καθαρό και μεταρρυθμιστικό λόγο που απάντα στον 21ο αιώνα. ... Μπορούμε να μιλάμε ακόμα για κρατικοποίηση όλων των δημοτικών συγκοινωνιών, ή ότι τα σκουπίδια αφορούν μόνο δημοσίους υπαλλήλους; είναι δυνατόν να συμφωνούμε για την έκτακτη σύνταξη; Αυτό είναι κοροϊδία στα μούτρα των ανθρώπων», τόνισε η Άννα Διαμαντοπούλου. «Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Θεοδωράκης και εμείς, η Ώρα Αποφάσεων έχουμε λόγο που συμπίπτει , και μετά το συνέδριο της ΔΗΣΥ έγινε σαφές ότι ο κ. Βενιζέλος δεν έχει κανένα λόγο εκεί μέσα... Η πρόκληση της ΔΗΣΥ και σε εμάς και στον κ. Θεοδωράκη δεν πατάει κάπου…», σημείωσε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ η ...Διαμαντοπούλου! ΑΠΟΧΩΡΕΙ ο Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ... Rating: 5 Reviewed By: ThePress.gr