GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση της Έμα Στόουν για την ισότητα των φύλων που θα συζητηθεί

Η διάσημη ηθοποιός Έμα Στόουν θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα ώστε να είναι καλύτερη στη μάχη για την ισότητα των φύλων. Η ηθοποιός ...


Η διάσημη ηθοποιός Έμα Στόουν θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα ώστε να είναι καλύτερη στη μάχη για την ισότητα των φύλων.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για ίσες αμοιβές στον χώρο του θεάματος, λέγοντας μάλιστα ότι πολλοί άντρες συνάδελφοί της έχουν συμφωνήσει να πληρώνονται λιγότερο ώστε οι αμοιβές τους είναι περίπου ίσες.

Τώρα, μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά της προκειμένου να αντιμετωπίσει την ανισότητα.

«Η φωνή μας έχει τόσο μεγάλη δύναμη και πρέπει να μιλήσουμε», είπε και εξήρε την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και άλλοι στον αγώνα υπέρ της ισότητας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση