Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η δημοσκόπηση (του ΑΠΕ) που άναψε μεγάλες φωτιές...

  Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο σε μια «δύσκολη» για την κυβέρνηση, Περιφέρεια -αυτήν της Δυτικής Μακεδονίας- έχουν γίνει γνωστά στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το  ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανάβοντας πολιτικές φωτιές και προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ που αμφισβητεί την ύπαρξη τέτοιας δημοσκόπησης... .
  Κατά το ΑΠΕ: 
  Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά το πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο και αποτυπώνει και την επίδραση που αυτό είχε στην τοπική κοινωνία.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία έχει πολύ μικρό προβάδισμα, στα όρια του στατιστικού λάθους. Υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε ποσοστό που υπολειπόταν από το εθνικό του ποσοστό, η δε ΝΔ είχε «επιδόσεις» ανώτερες του πανελλαδικού της ποσοστού.
  Στο καθιερωμένο ερώτημα, ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό της χώρας, ένας στους δύο απαντά «κανέναν από τους δύο» (σ.σ. τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη). Από εκείνους όμως που επιλέγουν έναν από τους δύο πολιτικούς, ο Αλ. Τσίπρας προηγείται με βραχεία κεφαλή. Οι ερωτώμενοι δηλώνουν επίσης εξίσου μη ικανοποιημένοι από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση (στα γνωστά, υψηλά ποσοστά).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  3 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 10 Αυγ 2017, 8:53:00 π.μ.

  "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" δημοσκόπηση. Πιο αντικειμενική πεθαίνεις απ τα γέλια!

  Ανώνυμος είπε... 10 Αυγ 2017, 10:00:00 π.μ.

  Πολυ. Αστεία
  ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ

  Ανώνυμος είπε... 10 Αυγ 2017, 11:48:00 π.μ.

  Δεν έχει καταλάβει ΤΊΠΟΤΑ το πολιτικό σύστημα ΜΑ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ..

  Αν δεν κάνουν νοθεία , τα ποσοστά τον αντιμνημονικών κομμάτων είναι άνω του 55% ο κόσμος δεν έχει ΆΛΛΟ λίπος όποιος και να βγει ΘΑ ΈΧΕΙ πολύ κόσμο απέναντι του , ΑΥΤΉ είναι η αλήθεια όσο προπαγάνδα και να κάνουν οι μηχανισμοί κυβέρνησης και μνημονική αντιπολίτευση..ΜΙΑ ΝΟΘΕΊΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΏΣΕΙ προσωρινά...

  Αυτοί που αμείβονται και ΑΝ αμείβονται με 500-600 ευρώ τον μήνα ξεπερνούν ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ κόσμο αν συνυπολογίσουμε και τα άνεργα μέλη τον οικογενειών τους οι ΑΡΙΘΜΟΊ εκτοξεύονται σε αστρονομικά ΝΟΎΜΕΡΑ..

  Uros

  Item Reviewed: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η δημοσκόπηση (του ΑΠΕ) που άναψε μεγάλες φωτιές... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm