GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν πολλαπλές κατολισθήσεις στην Κίνα - ΦΩΤΟ

Προγραμματισμός Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν πολλαπλές κατολισθήσεις, χωρίς ωστόσο μεγάλες καταρρεύσεις ή καταστροφές των κτιρίων κο...


Προγραμματισμός

Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν πολλαπλές κατολισθήσεις, χωρίς ωστόσο μεγάλες καταρρεύσεις ή καταστροφές των κτιρίων κοντά στο επίκεντρο του σεισμού των 7 Ρίχτερ που έπληξε χθες στην Νοτιοδυτική Κίνα, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Το επιστημονικό ινστιτούτο (Institute of Remote Sensing and Digital Earth) υπό την Ακαδημία Επιστημών της Κίνας, ανακοίνωσε τα ευρήματα αργά χθες το βράδυ (τοπική ώρα) μετά την επιστημονική σύγκριση κι ανάλυση δορυφορικών φωτογραφιών.

Στον πυρήνα του επιστημονικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι περιοχές, κοντά στο επίκεντρο του σεισμού κοντά στην πόλη Ζανγκζά στην κινεζική περιφέρεια του Σετσουάν.

Οι επίγειοι σταθμοί δορυφορικών λήψεων του ινστιτούτου συγκέντρωσαν δορυφορικό φωτογραφικό υλικό από τους δορυφόρους Gaofen-2 και Gaofen-4 από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ενώ η μεταφορά των πληροφοριών έγινε σε ποσοστό 100%.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Xinhua

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση