GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τον τυφώνα Χάρβεϊ - Συνεχίζονται οι πρωτοφανείς πλημμύρες - ΦΩΤΟ

Οι συνέπειες της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, που προκαλεί καταστροφικές πλημμύρες στο ανατολικό Τέξας και το Χιούστον, είναι οι χειρότερ...


Οι συνέπειες της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, που προκαλεί καταστροφικές πλημμύρες στο ανατολικό Τέξας και το Χιούστον, είναι οι χειρότερες που έχουν καταγραφεί ποτέ, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Όλες οι υπηρεσίες στο λιμάνι του Χιούστον, τέταρτης μεγαλύτερης πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών, θα παραμείνουν κλειστές σήμερα λόγω της επικινδυνότητας του καιρού, ενώ συνεχίζονται οι πλημμύρες και η βροχή από την καταιγίδα, όπως δήλωσε χθες η εκπρόσωπος της αρχής του λιμανιού.

Στο μεταξύ, το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων είπε ότι η βροχόπτωση θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή σε ορισμένες περιοχές του Τέξας, φέρνοντας από 38 έως και 63,5 εκατοστά βροχής επιπλέον.

Το Κέντρο προειδοποίησε επίσης ότι υπήρχε πιθανότητα τυφώνων στο βορειότερο άκρο των παράκτιων περιοχών του Τέξας, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και την νοτιοδυτική Λουιζιάνα, σήμερα το πρωί (απόγευμα ώρα Ελλάδας).

Το μετεωρολογικό σύστημα στα νοτιοανατολικά παράλια των Ηνωμένων Πολιτειών έχει 90% πιθανότητα να μετατραπεί σε κυκλώνα τις επόμενες 48 ώρες, σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Το κέντρο της καταιγίδας Χάρβεϊ προβλέπεται να μετακινηθεί από το κέντρο της ακτογραμμής του Τέξας σήμερα και να ξαναεπιστρέψει στη θάλασσα απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση