GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε νεκροί από ανεμοστρόβιλο στη βόρεια Κίνα

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίσθηκαν από ανεμοστρόβιλο που έπληξε τμήματα της αυτόνομης περιφέρειας της Εσωτερική...


Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 50 τραυματίσθηκαν από ανεμοστρόβιλο που έπληξε τμήματα της αυτόνομης περιφέρειας της Εσωτερικής Μογγολίας στη βόρεια Κίνα, ανέφεραν σήμερα τοπικές κυβερνήσεις.

Ο ανεμοστρόβιλος έπληξε τέσσερα χωριά χθες στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα), έγινε γνωστό από το γραφείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της πόλης Τσιφένγκ, που είναι το διοικητικό κέντρο των χωριών και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.050 χιλιομέτρων από την Χοχότ, την πρωτεύουσα της αυτόνομης περιφέρειας.

Ο απολογισμός βασίζεται σε εκτίμηση που έγινε στη 1 π.μ. του Σαββάτου, ενώ συνεχίζεται η εκτίμηση των ζημιών σε ιδιοκτησίες.

Πολλά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ανακοίνωσε το γραφείο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Λαϊκή Ημερησία», κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν φωτογραφίες με σπίτια που έχουν καταρρεύσει και κτίρια που έχουν ισοπεδωθεί από τον ανεμοστρόβιλο, ο οποίος κατέστρεψε τουλάχιστον 30 σπίτια σε τρία χωριά και έπληξε 270 ανθρώπους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Εσωτερική Μογγολία είναι η κορυφαία περιφέρεια παραγωγής άνθρακα της Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση