GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Το "νέο κράτος" είναι φορομπηχτικό προς το λαό και φιλικό προς το κεφάλαιο

"Πίσω απ’ τις κορώνες για 'νέο κράτος', ο Πρωθυπουργός παρουσίασε ένα σχέδιο μεταμφίεσης του σημερινού σάπιου και διεφθαρμέ...


"Πίσω απ’ τις κορώνες για 'νέο κράτος', ο Πρωθυπουργός παρουσίασε ένα σχέδιο μεταμφίεσης του σημερινού σάπιου και διεφθαρμένου αστικού κράτους, που απ’ τη μια είναι εχθρικό, αντιδραστικό, φορομπηχτικό προς το λαό και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και απ’ την άλλη φιλικό προς το κεφάλαιο και τους παρατρεχάμενούς του" αναφέρει σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη δημόσια διοίκηση.

"Συνεπώς και η όποια 'ενίσχυση της αποτελεσματικότητας' δε θα αφορά τις παροχές προς το λαό, οι οποίες συνεχώς υποβαθμίζονται σε όλους τους τομείς (Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια κ.λπ), στο όνομα της δημοσιονομικής εξυγίανσης, αλλά τους στόχους της καπιταλιστικής κερδοφορίας" συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

"Και μόνο το γεγονός ότι η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για 'αντιγραφή' αρκεί για να καταλάβει κανείς τι υπηρετεί το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως και αυτό των προηγούμενων κυβερνήσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση