GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Σόιμπλε σχετικά με την παραμονή του στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέφυγε να σχολιάσει τις εικασίες σχετικά με την παραμονή του ή μη στη θέση αυτ...


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέφυγε να σχολιάσει τις εικασίες σχετικά με την παραμονή του ή μη στη θέση αυτή μετά τις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου δηλώνοντας ότι δεν θα ληφθούν αποφάσεις παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.
Ο Σόιμπλε, ο οποίος θα κλείσει τα 75 στις 18 Σεπτεμβρίου, εκλέγεται στο κοινοβούλιο από το 1972 και είναι υπουργός Οικονομικών από το 2009.
Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ προηγούνται των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) κατά περίπου 15 μονάδες σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών αυτών.
"Δεν θα μιλήσω για το τι θα συμβεί μετά τις εκλογές" είπε ο Σόιμπλε. Πρόσθεσε ότι ελπίζει να επανεκλεγεί στο κοινοβούλιο, για 13η συνεχόμενη φορά. Είναι υποψήφιος στην περιφέρεια του Όφενμπουργκ, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, και στις εκλογές του 2013 είχε συγκεντρώσει ποσοστό 56%.
"Θα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν οι ψηφοφόροι σε τέσσερις εβδομάδες. Και μετά θα συζητήσουμε ποιος θα αναλάβει ποια θέση", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση