GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια

Η επιστροφή του Αντελίνο Βιερίνια στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου άσου...


Η επιστροφή του Αντελίνο Βιερίνια στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου άσου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Κάποιες σχέσεις δεν γίνεται να έχουν τέλος. Απλώς κάνουν διαλείμματα. Έτσι κι ο Βιερίνια ήρθε η ώρα να γυρίσει στο γήπεδο και την ομάδα που τον ανέδειξε. Διότι, μπορεί να βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο, εκεί που τον είδε και εισηγήθηκε την απόκτησή του ο Φερνάντο Σάντος, αλλά στον ΠΑΟΚ μετατράπηκε από ταλαντούχος Πορτογάλος, στον Βιερίνια.

Στα τέσσερα χρόνια (2008-2012) που έμεινε στην Τούμπα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή. Σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της Super League και μοιραία ήρθε η... αναβάθμιση για ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα. Τη Μπουντεσλίγκα. Στη Βόλφσμπουργκ έμεινε για πέντε σεζόν. Από εξτρέμ μετατράπηκε στο κορυφαίο δεξί μπακ στη Γερμανία, μπήκε στην κορυφαία 11άδα και μονιμοποιήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Εκεί όπου και πάλι με τον Φερνάντο Σάντος στην άκρη του πάγκου κατέκτησε το Euro 2016.

Συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ, στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε 163 συμμετοχές με επτά γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του 25 φορές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ. Ο Βιεϊρίνια επιστρέφει σπίτι του. Καλώς ήρθες πάλι Αντρέ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση