GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τους συλληφθέντες των επιθέσεων στην Ισπανία - Οι αρχές αναζητούν και άλλο ύποπτο βαν

Οι ύποπτοι που έχουν συλληφθεί για τη φερόμενη εμπλοκή τους στις επιθέσεις στις ισπανικές πόλεις Βαρκελώνη και Καμπρίλς, δεν είχαν προηγ...


Οι ύποπτοι που έχουν συλληφθεί για τη φερόμενη εμπλοκή τους στις επιθέσεις στις ισπανικές πόλεις Βαρκελώνη και Καμπρίλς, δεν είχαν προηγούμενη εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες, δήλωσε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής διεύθυνσης της ισπανικής εισαγγελίας Χαβιέρ Θαραγόθα.

"Δεν υπάρχουν έρευνες στις οποίες να αναφέρονται τα ονόματά τους", δήλωσε ο Θαραγόθα στο ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena Ser.

Σύμφωνα με το Cadena Ser, οι καταλανικές Αρχές αναζητούν ένα τρίτο όχημα, ένα βαν, και δύο ανθρώπους σε σχέση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις, μετά τη σύλληψη ενός τρίτου υπόπτου.

Εξάλλου, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, οι δράστες των δύο τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βαρκελώνη ήταν μέλη ενός πυρήνα 12 μελών.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν τον Μούσα Ουκαμπίρ, αδελφό ενός από τους συλληφθέντες στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, τον οποίο θεωρούν ύποπτο-κλειδί.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο Μούσα, ο νεότερος αδελφός του Ντρις Ουκαμπίρ, φέρεται να ήταν ο δράστης της επίθεσης στη Ράμπλας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένας από τους τραυματίες της επίθεσης στην ισπανική πόλη Καμπρίλς υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη eldiario.es, τα τραύματά του είχε προκληθεί από λεπίδα.

Οι καταλανικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας δεν επιβεβαίωσαν την πληροφορία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sputnik

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση