GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβληματίζει η αντίδραση του Πούτιν μετά τη νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα

Η Ρωσία διέταξε την απομάκρυνση 1.500 πολιτών από τα σύνορα της με τη Βόρεια Κορέα μετά την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από την Π...


Η Ρωσία διέταξε την απομάκρυνση 1.500 πολιτών από τα σύνορα της με τη Βόρεια Κορέα μετά την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου από την Πιονγκγιάνγκ, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, που επικαλείται ρωσικά ΜΜΕ, σε μια κίνηση-έκπληξη η Μόσχα έδωσε την εντολή στους αξιωματούχους της πολιτικής άμυνας να μεταφέρουν τους 1.500 Ρώσους που μένουν σε περιοχές που συνορεύουν με τη Βόρεια Κορέα, σε "ασφαλείς περιοχές", στα ανατολικά της χώρας.

"Δόθηκε προφορική εντολή για τη μετακίνηση 1.500 ατόμων σε ασφαλείς περιοχές", αναφέρει το Mash που συνδέεται με το Life.ru, το οποίο έχει στενούς δεσμούς με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας. Το ακριβές σημείο που μεταφέρθηκαν οι κάτοικοι δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με το FedPress.ru, η μετακίνηση των πολιτών αναφέρεται ως "εκπαιδευτική άσκηση".

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα προειδοποίησε ότι η κρίση της Βόρειας Κορέας θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένοπλη αντιπαράθεση και να "οδηγήσει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής".

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση