GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστηρές νομικές κυρώσεις για απειλές κατά εφοριακών

Την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προαναγγέλλει με δήλωσή του...


Την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προαναγγέλλει με δήλωσή του ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά και το πρόσφατο περιστατικό στην Αγριά του Βόλου, όπου ιδιοκτήτης ταβέρνας πυροβόλησε στον αέρα στη διάρκεια ελέγχου από εργαζομένους της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων.

«Οποιαδήποτε μορφή βίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πιτσιλής, «δεν είναι ούτε κατ' ελάχιστο ανεκτή, πολύ περισσότερο οι ένοπλες απειλές, τις οποίες θεωρούμε αδιανόητες. Ευχαριστώ προσωπικά την ηγεσία της αστυνομίας για την άμεση ανταπόκρισή της. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας».

Ταυτόχρονα, επισημαίνει σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι «είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να προστατεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ελεγκτές της Αρχής από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας ή απειλών».

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση