GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι θα διώξετε τη σκόνη από το σπίτι σας για πάντα

Το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές του σπιτιού που κανείς δεν... συμπαθεί ιδιαιτέρως. Για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε κάποια κόλ...


Το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές του σπιτιού που κανείς δεν... συμπαθεί ιδιαιτέρως. Για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε κάποια κόλπα για να κρατήσετε μακριά τη σκόνη από το σπίτι σας για πολύ περισσότερο.

Το μυστικό βρίσκεται στο baby oil. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε αρκετή ποσότητα baby oil σε ένα βρεγμένο πανί ή σε ένα ξεσκονόπανο και να ξεσκονίσετε όπως κάνετε συνήθως. Το λάδι θα κρατήσει τη σκόνη μακριά από τα έπιπλά σας για πολύ περισσότερο. Επιπλέον θα τους δώσει και μία γυαλάδα μοναδική.

Ένας επιπλέον τρόπος για να κρατήσετε τη σκόνη μακριά από το σπίτι σας για περισσότερο είναι να «σφραγίσετε» το κάτω μέρος κάθε πόρτας του σπιτιού σας (μπαλκονόπορτες και εξώπορτα) με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να μπει η σκόνη μέσα στο σπίτι. Σίγουρα λίγη σκόνη θα μπαίνει κάθε φορά που θα ανοίγετε για να αερίζεται το σπίτι σας αλλά δεν θα είναι τόσο πολύ αν βάλετε ειδικά πανάκια στο κάτω μέρος της κάθε πόρτας για να καλύπτετε όλη την επιφάνεια από την οποία θα μπορούσε να μπει η σκόνη στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση