GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίσσας: Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται ξεκούραση

Καθησυχαστικός σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε ο Κώστας Μίσσας στην συνέντευξη ...


Καθησυχαστικός σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε ο Κώστας Μίσσας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, με αφορμή το τουρνουά «Τόφαλος», όπου αύριο η εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία.

«Υπήρχε ένα θέμα με το δεξί του γόνατο. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και χρειάζεται ξεκούραση. Ο Γιάννης είναι εδώ, θα κάνει κάποιες συγκεκριμένες προπονήσεις, ατομικές, χωρίς να μπαίνει στη λογική των επαφών. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε καλά, υγιείς για να μπορέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε έτοιμοι για ένα Eurobasket έχοντας προσδοκίες και μεγάλη διάθεση. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, να σπάσουμε την προϊστορία αυτών των επτά χρόνων. Είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε πως είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες και για αυτό ακριβώς το λόγο, η λογική μας είναι να πάμε βήμα βήμα να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και οραματιζόμαστε», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και το επιμελητήριο. Εδώ και πολύ καιρό όταν φτιάχναμε έναν προγραμματισμό με τον κ. Τσαγκρώνη υπήρχε η λογική και ο στόχος να κάνουμε ένα τουρνουά εδώ, να φέρουμε την Εθνική Ανδρών στην Πάτρα, μια μπασκετομάνα με κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ. Βρισκόμαστε πια στον δεύτερο κύκλο προετοιμασίας, ο πρώτος κύκλος έκλεισε με μικρές απώλειες. Θα τεστάρουμε κάποια πράγματα και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να παρουσιαστούμε και όσο το δυνατόν καλύτεροι στο τέλος του δεύτερου κύκλου, μπαίνοντας έτοιμοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Φινλανδία και στο Ευρωμπάσκετ. Τα παιχνίδια αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα για το επόμενο βήμα. Προχωράμε βήμα βήμα για το είμαστε έτοιμοι πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων», πρόσθεσε ο Κώστας Μίσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση