GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έζησε Έλληνας καθηγητής του Πανεπιστημίου Βαρκελώνης το τρομοκρατικό χτύπημα - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Βαρκελώνη είναι μουδιασμένη. Στη δουλειά μας πήγαμε. Και οι τουρίστες βγήκαν στους δρόμους και τα καφέ. Όμως ήταν σκεφτικοί όλοι και ...


«Η Βαρκελώνη είναι μουδιασμένη. Στη δουλειά μας πήγαμε. Και οι τουρίστες βγήκαν στους δρόμους και τα καφέ. Όμως ήταν σκεφτικοί όλοι και σκυφτοί. Ήταν κάτι το αναπάντεχο. Δεν είχαμε προετοιμαστεί. Δεν υπήρχε στο μυαλό μας ούτε ως υποψία. Και οι τουρίστες είναι εκατομμύρια στην καρδιά του Αυγούστου».

Με αυτά τα λόγια ένας Κρητικός, ο Γιώργος Κουτσουδάκης, που είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και ζει μόνιμα εκεί, περιέγραψε, μιλώντας στην "ΚΡΗΤΗ TV", την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μετά το χτύπημα στη Ράμπλας.

«Από την ελληνική κοινότητα όλοι σχεδόν πρέπει να είναι καλά. Δεν είναι και πολύ μεγάλη, όπως οι Ιταλοί ή άλλων εθνικοτήτων», είπε ο κ. Κουτσουδάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ακόμη ότι το χτύπημα τον βρήκε στο μετρό έχοντας μόλις τελειώσει τη δουλειά του. Όταν πλέον έφτασε στο σπίτι του τότε μόνο συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Πάντως χθες χιλιάδες Ισπανοί με το βασιλιά τους διαδήλωσαν κατά της τρομοκρατίας φωνάζοντας «Δε φοβόμαστε».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση