GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Το κίνημά μου είναι μια συμμορία ριζοσπαστικών ουτοπιστών

Κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση άσκησε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα του συνεδρίου της Ευρωπαϊκ...


Κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κρίση άσκησε ο Γιάνης Βαρουφάκης από το βήμα του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Εταιρείας, το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.
Ο επικεφαλής του κινήματος DiEM25 και πρώην υπουργός χαρακτήρισε «ανώριμη» τη στάση της ΕΕ σε σύγκριση με εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Κάθισαν γύρω από το ίδιο το τραπέζι ο πρόεδρος, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Οικονομικών, κάποιοι "καλοί άνθρωποι" από την Goldman Sachs και την JP Morgan, που είναι και οι πραγματικοί αφέντες του σύμπαντος, και έθεσαν ένα απλό ερώτημα: πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτήν την κρίση που μας καταστρέφει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση