GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Αντί να βλέπει παντού εχθρούς ο κ. Τόσκας ας δώσει εξηγήσεις στους κατοίκους των Κυθήρων

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και της ΝΔ, με αφορμή τη φωτιά στα Κύθηρα. Αρχικά, με ανακοίνωσή τη...


Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και της ΝΔ, με αφορμή τη φωτιά στα Κύθηρα.

Αρχικά, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία έθεσε ερωτήματα για τη μεγάλη φωτιά στα Κύθηρα αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την έλλειψη εναέριων μέσων. Στη ΝΔ απάντησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι "η Νέα Δημοκρατία έχει αμνησία. Ως Κυβέρνηση και μάλιστα σε περίοδο που η χώρα δεν ήταν υπό συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας ούτε φρόντισε να ανανεώσει τον στόλο αεροπυρόσβεσης, ούτε προχώρησε σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα".Στην ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, απάντησε η ΝΔ:

«Σε μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις πάνω στις στάχτες η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να επιδοθεί. Θέσαμε δύο ερωτήματα προς την Κυβέρνηση, με κύριο στόχο να αποτραπούν νέες καταστροφές, όπως αυτή των Κυθήρων.Ο κ. Τόσκας δεν απάντησε" επισημαίνει η ΝΔ.

"Τα επαναλαμβάνουμε:

- Πρώτον: Γιατί καθυστέρησε η διαδικασία μίσθωσης ιδιωτικών ελικοπτέρων για την πυρόσβεση;

Δεύτερον: Γιατί τα επτά ελικόπτερα – τα όποια τα προηγούμενα χρόνια μισθώνονταν για 120 ημέρες – μισθώθηκαν φέτος για τις μισές, με το ίδιο, όμως, τίμημα και ακόμη δεν έχουν παραλειφθεί;" προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει:

"Αντί να βλέπει παντού εχθρούς ο κ. Τόσκας, ας δώσει εξηγήσεις στους κατοίκους των Κυθήρων για αυτά τα οποία ο ίδιος και η Κυβέρνησή του ευθύνονται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση