GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μητσικώστας

Είναι αισθητή η απουσία του από την τηλεόραση, αλλά σύντομα επιστρέφει! Ο Γιώργος Μητσικώστας ετοιμάζεται να... χάνει παιχνίδι, αυτή τη ...


Είναι αισθητή η απουσία του από την τηλεόραση, αλλά σύντομα επιστρέφει! Ο Γιώργος Μητσικώστας ετοιμάζεται να... χάνει παιχνίδι, αυτή τη φορά στην κυριολεξία, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η παραγωγή του θρυλικού «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» τον προορίζει για τη θέση του παρουσιαστή.

«Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα τα έβλεπα και μου άρεσαν πολύ, όπως παρακολούθησα και το Survivor στον ΣΚΑΙ. Αυτές οι εκπομπές με τα αθλήματα σε παραλίες μου θυμίζουν το τραγούδι του Γιάννη Καλατζή «Στη Χονολουλού, στη Χονολουλού, εκεί θα πάει η τρέλα, δεν πάει αλλού».

Φέτος τραγουδούσα «Στον Αγιο Δομίνικο, στον Αγιο Δομίνικο, με τη γενιά των ίντιγκο».

Πιστεύω ότι με την οικονομική κρίση οι Έλληνες έχουν βρει τον τρόπο να μην σαλτάρουν: το παιχνίδι. Δεν βλέπετε τους ποδηλάτες που βγαίνουν τα βράδια κομβόι στους δρόμους της Αθήνας; Έχουμε ανάγκη από την πίεση να γίνουμε παιδιά. Η μόδα του παιχνιδιού λοιπόν επανέρχεται στην τηλεόραση.

Οι Έλληνες φέτος παρακολουθούσαν αν θα ισορροπήσει καλύτερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αν θα βάλει στην μπάλα στα δίχτυα ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το παιχνίδι δεν κάνει κακό στην ψυχή. Ξεκουράζει το μυαλό», δηλώνει ο ίδιος στην Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση