GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ απομάκρυνε και τον διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Ο Πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να απομακρύνει τον Άντονι Σκαραμούτσι από διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, ανέφερε η εφημερίδα New Y...


Ο Πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να απομακρύνει τον Άντονι Σκαραμούτσι από διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, ανέφερε η εφημερίδα New York Times.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η απομάκρυνση του Σκαραμούτσι, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μόλις την περασμένη εβδομάδα, ήταν απαίτηση του νέου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, απόστρατου στρατηγού Τζον Κέλι.
Δεν είναι σαφές αν ο Σκαραμούτσι θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο αλλά σε άλλη θέση ή αν θα αποχωρήσει. Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε ότι ο πρώην χρηματιστής υπέβαλε την παραίτησή του.
Η απόφαση του Τραμπ να διορίσει τον Σκαραμούτσι διευθυντή επικοινωνίας οδήγησε στην αποχώρηση του Σον Σπάισερ, του μέχρι τότε εκπροσώπου Τύπου του προέδρου, και του Ρέινς Πρίμπους, του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.
Οι πηγές τις οποίες επικαλείται η NYT ανέφεραν ότι την απομάκρυνση του Σκαραμούτσι, ο οποίος κόμπαζε ότι αναφερόταν απευθείας στον Πρόεδρο και όχι στον προσωπάρχη του, απαίτησε ο ίδιος ο Τζον Κέλι. Σε μια συνάντηση που είχε ο Κέλι το πρωί με υπαλλήλους του Λευκού Οίκου ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι πλέον ο επικεφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση