GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακελειό σε βιβλιοθήκη μικρής πόλης στο Νέο Μεξικό

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και τέσσερα νοσηλεύτηκαν χθες μετά από πυρά σε βιβλιοθήκη στην μικρή πόλη Κλόβις της δυτικής πολιτείας του Νέου Μεξ...


Δύο άτομα σκοτώθηκαν και τέσσερα νοσηλεύτηκαν χθες μετά από πυρά σε βιβλιοθήκη στην μικρή πόλη Κλόβις της δυτικής πολιτείας του Νέου Μεξικού, είπε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής.

Ο δράστης συνελήφθηκε, είπε ο Μάικλ Νόλεν της Πυροσβεστικής, ενώ ο προσωρινός επικεφαλής της διαχείρισης της πόλης Τομ Φελπς είπε ότι το συμβάν έγινε γύρω στις 4:00 μ.μ. τοπική ώρα χθες.

Η χρήστης της βιβλιοθήκης Βανέσα Αγκουίρε είπε στην τοπική εφημερίδα The Eastern New Mexico News ότι βρισκόταν στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κλόβις-Κάρτερ με τον γιό της όταν μπήκε ένας άντρας και «άρχισε να πυροβολεί» στον αέρα. «Έγιναν όλο τόσο γρήγορα», είπε, και «το βάλαμε στα πόδια αμέσως. Η τσάντα μου είναι ακόμα εκεί μέσα».

Ο ιστότοπος της εφημερίδας έδειχνε φωτογραφίες με οπλισμένους αστυνομικούς να πλησιάζουν τη βιβλιοθήκη, έναν νεαρό άντρα να οδηγείται μακριά από τη βιβλιοθήκη από αστυνομικό και μια γυναίκα, που φαινόταν να έχει τραυματιστεί, να μεταφέρεται σε ασθενοφόρο.

Ο Φελπς επίσης δήλωσε αργότερα στην εφημερίδα ότι ο άνθρωπος που συνελήφθηκε ήταν ο δράστης.

Η εκπρόσωπος του νοσοκομειακού ομίλου στον οποίο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την κατάσταση των θυμάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αστυνομία είχε περικυκλώσει το κτίριο της βιβλιοθήκης για πάνω από μία ώρα.

Το Κλόβις, μια κυρίως αγροτική κοινότητα με 40.000 κατοίκους, βρίσκεται περίπου 306 χλμ ανατολικά της Αλμπουκέρκι κοντά στα σύνορα με το Τέξας. Περίπου 13 χλμ δυτικά της κωμόπολης βρίσκεται και η αεροπορική βάση Κάνον, όπου στεγάζεται η 27η Πτέρυγα Ειδικών Επιχειρήσεων της Αεροπορίας.

Οι αρχές της πόλης είχαν κανονίσει συνέντευξη τύπου αργά χθες ώστε να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση